Storitve.

Kreativnost – Lahko v celoti sledim vašim željam in zahtevam ali pa vam predstavim vaše želje iz čisto druge perspektive. Presenečeni boste.
Profesionalnost – Ne dopuščam dvoma o možnosti (površni) komunikaciji, (ne)odzivnosti, (slabi) kakovosti izdelkov ali (klavrni) predstavitvi.
Skrb za stranke – Tukaj se vse skupaj šele dobro začne. Težava, vprašanje, dilema,… Ko me potrebujete, sem le en klic stran.

Celostne Grafične Podobe

Celostna grafična podoba je prvi in najopaznejši stik z novimi potencialnimi strankami.
Vsako resno podjetje potrebuje osnovne elemente kot so logotip podjetja, poslovno vizitko, žig, dopisni list in e-mail podpis.
Če združimo vaše želje z mojim znanjem, lahko zagotovo pričakujemo odličen rezultat.

Logotipi.

Oblikujem edinstvene in brezčasne logotipe, ki zajamejo bit vašega podjetja ali dejavnosti in ki si ga bodo vaše stranke zapomnile in prepoznale.

Web design/UI/UX

Moja filozofija je preprosta. Spletne strani so namenjene uporabnikom in ne zasedanju prostora na strežniku. Na stvari gledam zgolj in samo kot uporabnik in zato mora biti temu primerno izdelan UI, kar zagotavlja odličen UX in s tem ponoven obisk vaše spletne strani.

Oblikovanje tiskovin

Naj si gre za papir, tekstil, lasersko graviranje, gumo ali virtualno predstavitev potiskane aplikacije. Vedno poskrbim, da bi jo tudi sam kot opazovalec opazil in si jo zapomnil.
Lahko so korporativno uokvirjene ali pa mi pustite proste roke in dobili boste nekaj drugačnega, svežega in opaznega.

Kreative po naročilu

Potrebujete nakaj drugačnega, posebnega ali tega niti ne morete nikjer kupiti?
Potem sem pravi naslov. Ne verjamete? Pokukajte v moja Peskovnik in videli boste kaj pomeni multimedijski multipraktik.

Kreative za polepitve vozil

Želite kreativno in unikatno oblikovanje za polepitev vašega vozila? Potem ste na pravem mestu. Oblikoval sem že nekaj odličnih zadev, ki so požele poglede in opaznost mojih strank. No, in to je bil tudi namen.

polepitev vozil
Powerpig Design Studio Ronald Horvat s.p. ali +386 (0)51-329-400
Send